Fresh organic vegetables on rustic background

SPECTARE - RESPECT YOUR HEALTH

Een nieuwe naam, met een duidelijker gevoel. De afgelopen tijd is de missie, visie en doelstelling van de praktijk steeds duidelijker geworden. Daarom heb ik, Aldo, ervoor gekozen Shit in Shit out als bedrijfsnaam te veranderen naar SPECTARE.
SPECTARE is het Latijnse woord voor gezien worden en vormt de basis voor ons woord RESPECT. Klachten en symptomen zijn signalen van het lichaam dat er een onbalans is die gezien wil worden. Het is een call to action maar helaas doen wij meer om het signaal te onderdrukken dan om de oorzaak op te lossen.
SPECTARE helpt met kennis, onderzoek en inzicht alle nieuwsgierige, kritische en enthousiaste mensen in West-Brabant en Zuid-Holland-Zuid, of online. We zijn er voor Iedereen die balans zoekt in gezondheid, prestatie en geluk. We leren je wat de onbalans veroorzaakt en om het respect te herstellen. Respect voor jouw gezondheid, Respect your Health.
Shit in Shit out was, blijft en wordt, het high-end holistische ondernemers traject, waarbij Gezondheid en Ondernemerschap bij elkaar komen.
De website www.shitinshitout.nl is al grotendeels omgezet naar de nieuwe bedrijfsnaam en de nieuwe programma’s staan bij aanbod. Ik ben benieuwd naar jullie input.
De nieuwe website www.spectare-health.nl zal zo spoedig mogelijk gekoppeld worden. Waarbij Shitinshitout.nl direct naar het programma gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *