Shit in Shit out

Intensief Holistisch Ondernemend Jaarprogramma

Ons intensiefste programma bij SPECTARE, het Shit in Shit out jaar programma. Een holistische benadering van jouw gezondheid als ondernemer en die van jouw bedrijf. Origineel mijn bedrijfsnaam, maar de intentie en oorsprong van de kreet was eigenlijk alleen dit programma. 

We gaan een reis samen maken, daarin coach ik gedurende het jaar jou als mens en als ondernemer.

Vanuit een gemakkelijk handboek/ werkboek bespreken we op het tempo dat past bij jou en jouw onderneming, jouw management stijl en je persoonlijkheid een hele serie thema’s. 

Al deze thema’s hebben raakvlakken met de processen in jouw lijf en jouw bedrijf. We onderzoeken de onbalans die mogelijk ontstaan is doordat je succesvol (aan het worden) bent.  Je leert zodoende zelf om op een andere manier naar signalen van werknemers, machines en biochemische processen in jouw lichaam te kijken. Je leert het zogezegd op nieuw zien. 

SPECTARE en het Shit in Shit out programma zijn gericht op de  van behandeling van mensen met klachten zoals te vinden op onze pagina expertises. Van veel fysieke ontstekingsziektes tot ADHD, de klachten die worden ervaren hebben een signaal functie en worden veroorzaakt door tekorten aan goede en overschotten aan slechte stoffen. Door de aanpassingen die wij doen voeden wij het natuurlijk herstel van het lichaam en de processen om gezond en optimaal te leven. Daarna zal de klacht of het signaal van de tekorten afnamen.

Ik heb 20 jaar ervaring in een grote range aan bedrijven als Heerema, The Ocean Cleanup en Protix, tot kleine familie bedrijven.  Op de avond HTS Technische Bedrijfskunde aan de Hoge school Rotterdam heb ik er nog een extra basis theoretische kennis bijgelegd. Van CEO tot magazijnman uiteindelijk zijn we allemaal onderdeel van het proces en net als in je lichaam is een onbalans een probleem. Samen lichten wij de organisatie door. We bekijken jouw rol en of de verwachtingen en veroordelingen eerlijk, constructief en juist zijn. Eigenlijk net zo holistisch als dat we jouw fysieke en mentale processen bekijken.

Businessman writing his plans at office

1. Intake

Ziektes en klachten, eigenlijk zijn het signalen van het lichaam dat er iets niet in orde is. De start zijn een aantal vragen waardoor we de signalen over de laatste jaren bekijken en beoordelen. Daarna gaan we samen tijdens een consult in de praktijk of online door de vragenlijst heen om het beeld van de ervaren signalen compleet te krijgen.  

The researchers are working in a chemical laboratory.

2. Onderzoek

De ogen zijn de spiegels van de ziel, de darmen zijn een spiegel van de gezondheid
Ontlasting onderzoek geeft veel informatie. Bloed gaat naar alle organen en is de boodschapper en transporteur voor allerlei processen en stoffen. Om efficiënt en effectief een beeld te krijgen zijn deze onderzoeken een onmisbare investering

Lutein Supplements

3. Actie

Voor een duurzame en impactvolle verandering  maken we tijdens 3 vervolg consulten een op maat gemaakte analyse van de intake en onderzoeken, een advies met achtergrond informatie en een stappenplan naar een optimale gezondheid. Kennis is macht en helaas is er geen magische pil.

Start nu met het Shit in Shit out programma!

Wie wil er geen compleet beeld van zijn gezondheid? Iedere ondernemer zoekt een klankboord. Iemand die kritisch meekijkt, geen belang heeft bij Ja-knikken.
Zoek jij een advies op maat voor een natuurlijke oplossing met voeding, lifestyle en suppletie? Het programma van 12 maanden omvat de volledige intake, basis laboratorium onderzoeken en maandelijkse vervolg afspraken in 1 programma. Daarnaast zijn er vrijwel onbeperkt (naar redelijkheid) vragen te stellen per telefoon / app en mail.

Deze investering in uw gezondheid en uw bedrijf heeft een onschatbare waarde , maar is nu tijdelijk beschikbaar vanaf € 2.499,- ex btw. Wist u dat onze diensten ook zakelijk aftrekbaar zijn?
Stuur uw naam en telefoonnummer met onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact op of bel 06 - 51 76 46 82!

GROTE kleine letters:

SPECTARE en het Shit in Shit out programma zijn gericht op de  van behandeling van mensen met klachten zoals te vinden op onze pagina expertises. Van veel fysieke ontstekingsziektes tot symptomen van ADHD, de klachten die worden ervaren hebben een signaal functie en worden veroorzaakt door tekorten aan goede en overschotten aan slechte stoffen. Door de aanpassingen die wij doen voeden wij het natuurlijk herstel van het lichaam en de processen om gezond en optimaal te leven. Daarna zal de klacht of het signaal van de tekorten afnamen.

Wij zijn geen arts en geven geen medische diagnoses!

Onze kern speerpunten zijn humor, directheid, openheid en efficiëntie. We leren u weer met respect om te gaan met het lichaam en zo balans terug te brengen. 

Het programma omvat alle genoemde consulten en basis onderzoeken. Op basis van de intake kunnen extra onderzoek geadviseerd worden en in overleg uitgevoerd. Op basis van de analyse kunnen supplementen worden voorgesteld, omdat deze voor iedereen op maat worden voorgeschreven zijn deze niet inbegrepen in de pakket prijs, wel bieden wij onze vaste klanten interessante kortingen bij onder andere Vitakruid. Zie ook onze expertises pagina voor de standaard kortingscode.

De genoemde prijs is exclusief BTW. Betaling dient direct na ontvangst factuur en betaalverzoek te worden voldaan om de aanvraag bij het laboratorium in gang te zetten (de onderzoeksmaterialen worden vanuit Duitsland naar u toe verzonden) en de consulten vast te leggen.