Logo Spectare NB

SPECTARE

Respect your Health

Consults en programma aanbod
en de tarieven en voorwaarden

Programma’s

PECTARE biedt een aantal programma’s. Van een schitterend jaar holistische begeleiding voor ondernemers in het Shit in Shit out programma tot het korte intake, onderzoek, advies Basis pakket.

 

Brussels sprouts on green concrete background  Alternative medicine herbal organic capsule with vitamin E omega 3 fish oil

 χ) Spectare 10 weken 1-op-1 begeleiding.

Een uitgebreide intake en daarna om de week een fysieke of online afspraak om alle stappen van Voeding, Mindset en Suppletie te doorlopen.

We bewandelen de weg naar rust info jouw systeem en rust en focus in je hoofd. Je krijgt de informatie en de tools om stapsgewijs de oorzaak van de (ADHD) klachten op te lossen. Tevens krijg je toegang tot onze online cursussen en informatie.

De investering in ons 10 weken traject heeft een reguliere waarde van 599,- euro

 

õ) Online cursussen

Wil je vooraf een idee krijgen van de consults en programma’s? Wil je de basis kennis op eigen tempo en duidelijk uitgelegd krijgen? Spectare biedt een gratis basis (ADHD) cursus online en er volgen nog verschillende uitgebreide cursussen. In de cursussen vind je alvast veel informatie die ervoor zorgen dat onze 1-op-1 trajecten nog efficiënter en effectiever worden. Daarnaast is er een mooie combinatie korting mogelijk.

De basis cursus is gratis en komt binnenkort online.

De verdiepingen variëren van 59 tot 199 euro en volgen de komende tijd (2024).

∞) Shit in Shit out
De originele naam van de praktijk. Dit pakket gaat je wereld als ondernemer stapsgewijs op zijn kop zetten. We maken een reis door thema’s met allerlei vragen, waarbij de paralellen tussen de processen in het lichaam en in het bedrijf onderzocht en bestudeert worden. Dit high-end coaching traject geeft een complete mindset tot stoelgang upgrade. Voor de ondernemer die succesvol is of wil worden en met mij fysieke en/of mentale klachten van zijn lijf oplost en vol de maximale potentie van zijn bedrijf behaald. >>MEER INFO<<

Portrait of sport man jumping.

€) 1-2-3 Programma:
Ons 3-staps traject met een uitgebreide intake, uitgebreide laboratorium onderzoeken en 3 vervolg afspraken om direct zelf of met mij mee verder te gaan. Heel veel informatie over jouw lichaam en tips en trucs om gezonder, gelukkiger en beter te presteren! Vooraf duidelijkheid over kosten en ontzettend veel info over de gezondheid van je darmen, bloedwaardes en allergieën   >>MEER INFO<<

§) Basis onderzoek pakket:

De budget vriendelijke versie van het 1-2-3 Programma. Ben jij al langer bezig met je gezondheid of begin je pas net met de alternatieve/ complementaire zorg? Met het basis onderzoek pakket doen we een online intake, je krijgt thuis de materialen voor het laboratorium onderzoek toegestuurd, vervolgens krijg je in een lange afspraak in de praktijk de uitslagen en de eerste tips en trucs mee. Uiteraard krijg je aanbevelingen of en hoe we samen tot de ultieme balans komen, maar je zit nergens aan vast. Een duidelijk pakket voor een vaste prijs. >> tijdelijk vanaf  €250,- ex BTW <<

Ψ) Vitaliteit Werkt!
In samenwerking met Kim Dusseldorp van Positive Work Support bied SPECTARE zakelijke verzuimpreventie voor het MKB in de regio’s West-Brabant en Zuid-Holland. Dit is een uniek concept en meer informatie is daarover op de eigen website te vinden: www.vitaliteitwerkt.nl. >>MEER INFO<<

Uiteraard kunt u ook losse consulten boeken, de tarieven hiervoor vind u hieronder.

Tarieven

De vergoedingen van zorgverzekeraars dekken de kosten van Orthomoleculair advies helaas meestal niet.
Je kan dit zelf controleren bij de eigen verzekeraar. SPECTARE is vooralsnog niet aangesloten bij een beroepsorganisatie. 

> Korte Kennismaking 15/20 minuten (eventueel telefonisch/video): TIJDELIJK GRATIS ipv 35 euro

> Volledige intake: 1,5 uur, inclusief bioresonantie indien gewenst: 100 euro

> Korte consulten 45 euro per HALF uur.

> Vervolg consulten: 75 euro per uur. 

Naast losse consulten bespreken we tijdens het intake gesprek de mogelijkheden voor langere termijn begeleiding en de voordelen daarvan.

Onze tarieven zijn incl. 9% btw op supplementen en exclusief 21% btw op consulten. Voor ondernemers zijn er mogelijkheden om kosten aftrekbaar te factureren.

De geleverde losse consulten en producten van SPECTARE dienen na facturatie zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 7 dagen betaald te worden.

Bij de Programma’s en Pakketten wordt vooraf betaling gevraagd ivm hoge onderzoekskosten.

Voorwaarden en AVG:

De behandelovereenkomst en de voorwaarden worden door SPECTARE tijdens de intake voorgelegd en besproken. A

lgemeen geldt, SPECTARE is geen medisch (big geregistreerd) behandelaar of arts. Wij zullen nooit het advies van een Arts afwijzen, negeren of behandeling verhinderen. De gegeven adviezen en het volgen daarvan zijn ten alle tijden voor keuze en risico van de klant. 

Sinds 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Zie voor volledige info: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Indien je dit wenst kun je alle gegevens die ik noteer en opsla in het cliëntendossier opvragen of daar inzicht in krijgen. Info hierover kun je tijdens jouw bezoek aan onze praktijk opvragen. Er is geen toegankelijkheid van anderen en ook heb je in de dossiers van anderen geen toegang. Contact gegevens worden alleen gebruikt voor het contact met jou.

De gegevens zijn op dit moment alleen inzichtelijk voor mij als zorgaanbieder. Wanneer gewenst en mogelijk worden de gegevens verwijderd van onze systemen. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld facturen welke vanwege de wet bewaard dienen te blijven.

Dit is in overeenstemming met de wet AVG.