Basis Onderzoek Pakket

Efficiënte informatie

Vrijwel alle ziektes en klachten zijn een signaal van een disbalans in het lichaam
Naast de (symptoom) bestrijding bij een acute situatie van ziektes door de reguliere medicijnen is het belangrijk om op de lange termijn te investeren in kennis van en met respect voor de systemen in jouw lichaam.
Naast het 1-2-3 programma gaan we in het Basis Onderzoek Pakket, op de meest
Economische manier aan het werk voor een vaste prijs, zonder verassingen.
 Wie wil er geen beeld van zijn darm of bloed gezondheid en een kort advies 
op maat voor een natuurlijke oplossing van zijn of haar klachten?

Businessman writing his plans at office

1. Intake

Ziektes en klachten, eigenlijk zijn het signalen van het lichaam dat er iets niet in orde is. De intake zijn een aantal vragen waardoor we de signalen over de laatste jaren bekijken en beoordelen. In een kort telefonisch consult kan ik nog wat doorvragen over enkele onderwerpen.

The researchers are working in a chemical laboratory.

2. Onderzoek

De ogen zijn de spiegels van de ziel, de darmen zijn een spiegel van de gezondheid
Ontlasting onderzoek geeft veel informatie. 

Bloed gaat naar alle organen en is de boodschapper en transporteur voor allerlei processen en stoffen. 

Om een economische investering te doen kiezen we aan de hand van de vragenlijst welke van de onderzoeken we uitvoeren.

Lutein Supplements

3. Actie

Voor een duurzame en impactvolle verandering  maken we tijdens een vervolg consult een op maat gemaakte analyse van de intake en onderzoeken, een kort advies met achtergrond informatie en een stappenplan naar een optimale gezondheid. 

Vervolgens kiest u zelf of u aan thuis aan de slag gaat of met een programma of losse consulten de stappen gaat maken!

Start nu met het Basis Onderzoek Pakket

Wie wil er geen duidelijk beeld van zijn gezondheid? Zoek jij een advies op maat voor een natuurlijke oplossing met voeding, lifestyle en suppletie? Het programma van maximaal 2 maanden omvat de online intake, 1 basis laboratorium onderzoek en een lange afspraak in 1 pakket.

Deze investering in uw gezondheid heeft een waarde van € 399,- , maar is nu beschikbaar vanaf € 249,- ex btw in het Basis Onderzoek Pakket. Wie wil er nu geen 150 euro voordeel? Wist u dat onze diensten ook zakelijk aftrekbaar zijn?
Stuur uw naam en telefoonnummer met onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact op 
of bel 06 - 51 76 46 82!

GROTE kleine letters:

SPECTARE en het Basis Onderzoek Pakket zijn gericht op de start van behandeling van mensen met klachten zoals te vinden op onze pagina expertises. Van veel fysieke ontstekingsziektes tot ADHD, de klachten die worden ervaren hebben een signaal functie en worden veroorzaakt door tekorten aan goede en overschotten aan slechte stoffen. Door de aanpassingen die wij doen voeden wij het natuurlijk herstel van het lichaam en de processen om gezond en optimaal te leven. Daarna zal de klacht of het signaal van de tekorten afnamen.

Wij zijn geen arts en geven geen medische diagnoses!

Onze kern speerpunten zijn humor, directheid, openheid en efficiëntie. We leren u weer met respect om te gaan met het lichaam en zo balans terug te brengen. 

Na het Basis Onderzoek Pakket ligt er een basis aan informatie over uw lichaam en de processen die daarin plaatsvinden en hoe u deze kunt voeden en bijsturen. Vanuit deze basis kunt u zelf aan de slag of in een verder coaching traject begeleid worden naar een optimale gezondheid.

Het programma omvat alle genoemde consulten en basis onderzoeken. Op basis van de intake kunnen extra onderzoek geadviseerd worden en in overleg uitgevoerd. Op basis van de analyse kunnen supplementen worden voorgesteld, omdat deze voor iedereen op maat worden voorgeschreven zijn deze niet inbegrepen in de pakket prijs, wel bieden wij onze vaste klanten interessante kortingen bij onder andere Vitakruid. Zie ook onze expertises pagina voor de standaard kortingscode.

De genoemde prijs is exclusief BTW. Betaling dient direct na ontvangst factuur en betaalverzoek te worden voldaan om de aanvraag bij het laboratorium in gang te zetten (de onderzoeksmaterialen worden vanuit Duitsland naar u toe verzonden) en de consulten vast te leggen.