Welkom bij SPECTARE
Orthomoleculaire praktijk voor 
Rust, Focus en Vitaliteit.

SPECTARE is Latijn voor “gezien worden” en de origine van ons woord Respect.

Vandaar onze slogan “Respect your Health”.

Ervaar jij onrust, drukte,of vermoeidheid?

Heb je last van gewrichtspijn, buikpijn, eczeem, allergieën of intoleranties?

Wil je een structurele en natuurlijke oplossing?

Wij werken met voeding, mindset en supplementen aan rust, focus en vitaliteit.

Plan direct een uitgebreide intake of neem contact op.

RESPECT voor jouw verhaal, jouw lichaam en hoofd. We luisteren echt naar je. 

YOUR HEALTH. Spectare helpt je zonder medicatie en bijwerkingen naar Rust, Focus en Vitaliteit.

Ervaring en Kennis. Na 25 jaar onrust, heb ik de afgelopen 10 jaar de natuurlijke weg naar balans bestudeert, ontdekt en gelopen. Nu leer ik het jou.

Waarbij helpen we?

Een levenlang stempel en gevoel van drukte, onrust, instabiliteit, jobhoppen, relatiestress, overprikkeling, bored-outs, futloos, moe, maar ook buik  en darm problemen, slaapproblemen, allergie en intolerantie etc. 

Regulier loop je tegen een muur op of richting een leven vol heftige medicatie.

Vaak zijn het tekenen aan de wand die bij nader onderzoek op latere leeftijd een diagnose van AD(H)D kunnen geven. Maar veel eerder al komen burn-outs, depressies of andere mentale ziektes in beeld.

Ervaar jij de fysieke of mentale klachten? Wil je hulp bij een natuurlijke oplossing? Neem dan nu contact op.

Hoe helpen we je?

Je bent wat je eet. Voedingtekorten en overschotten verstoren het natuurlijke balans. De basis van de klachten en dus ook de oplossing ligt bij voeding.

Je bent wat je denk dat je bent, of nog erger wat je denkt dat anderen denken dat je bent. Overtuigingen, labels, strategieën, gedrag, opmerkingen en nog veel meer maken tezamen je mindset. Samen werken we aan rust.

Algemene en specialistische supplementen helpen (versneld) de tekorten aan te vullen en slecht werkende of overactieve processen in balans brengen.

Samen maken we zo een holistische balans om focus en rust te brengen met vitaal lichaam en  geest.

Mijn verhaal

De mens is een complexe samenwerking van allerlei systemen. Al deze systemen hebben tot doel om jouw leven een succes te maken. In leven blijven is daarbij de top prioriteit. Het lichaam zal daarom nooit uit zichzelf iets doen om jouw gezondheid in gevaar te brengen. 

Wat het lichaam wel doet zijn emoties en andere signalen afgeven. Het zijn activatoren, een roep om actie. Heeft het lichaam te weinig vocht, emotie dorst, hormoon Aldosteron, droge keel en ja hoor, je gaat drinken. Heel effectief en heel simpel. Maar wat als de stoffen in je lichaam die  Aldosteron moeten maken niet aanwezig zijn? Ze zijn niet binnengekomen of gebruikt om andere nog belangrijkere emoties te maken? Of wat als de eerste 100x dat je dorst had er geen vocht maar voeding werd gegeven? Welke les leert je lichaam dan?

Onze kracht zit in de kennis van de biochemische processen in jouw lichaam, de sub-optimale programmering en het herstel van de bouwstoffen om de juiste signalen te maken.

Zelf dacht ik dat het normaal was om altijd moe te zijn, dat slapen vermoeiend was. Dat iedereen 500 woorden per minuut kon praten. Dat iedereen die een baan langer dan 2 jaar vasthield saai en gek was. Ik dacht dat zooi bewaren, de vaatwasser vergeten uit te ruimen, mij verliezen in een tv scherm, verslaving en een overlopend hoofd echt heel normaal was. De dokter zei dat mijn stoelgang die ik als bizar ervaarde, gezond en normaal was. 

Hier vind je mijn uitgebreide verhaal. 

Maar jouw verhaal, jouw klachten, jouw geschiedenis is het belangrijkste. Want bij iedereen is de uiting anders. Daar mist de zorg dan soms ook de finesse. Doe je momenteel AD(H)D? Ervaar je depressieve gedachten? Is je energie niveau gedaald tot een burn-out? Voelt je buik of je elk moment kan ontploffen? 

Wil je een echt gehoord worden? Wil je begeleiding op maat naar een natuurlijk balans?